Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΜΕΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ






Εκλογές πραγματοποιούνται στην Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΦΥΑ) από τις 19-21 Γενάρη, με την Αυτόνομπη Παρέμβαση ΥΠΠΟ, τη Δημοκρατική Συνεργασία και την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση να ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, αυτό τηςΑγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Αρχαιοφυλάκων, διεκδικώντας τη νίκη και την Ανατροπή.
Ανατροπή απέναντι στη σημερινή εκτελεστική γραμματεία της ΠΕΥΦΑ, η οποία είναι ανίκανη και επικίνδυνη να διαχειριστεί τα προβλήματα που έχουν ανακύψει. Έχει επιλέξει την πελατειακή λογική, τον παραγοντισμό, την πολιτική της προσωπικής εξυπηρέτησης και την πρακτική της συνδιαλλαγής με την πολιτική ηγεσία, που δεν επιτρέπει ανατρεπτική παρέμβαση απέναντι στην μνημονιακή πολιτική, η οποία στο πέρασμά της έχει σαρώσει τα πάντα.
Αυτό επισημαίνεται εξάλλου και στην Εκλογική Διακήρυξη της Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Αρχαιοφυλάκων: στην Ελλάδα των μνημονίων, λέει, «στο χώρο του υπουργείου Πολιτισμού, η ΠΕΥΦΑ, με κυρίαρχες τις κυβερνητικές παρατάξεις ΠΑΚΑ-ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, συνέχισε την άκριτη στήριξη των κυβερνητικών επιλογών και αποφάσεων, τόσο στο γενικότερο κυβερνητικό επίπεδο όσο και στο ειδικότερο του υπουργείου Πολιτισμού. Δέσμιοι των “παραταξιακών” και “προσωπικών” τους επιλογών, φορείς της αντίληψης του μικρότερου κακού, των δήθεν βελτιώσεων, στάθηκαν απαθείς απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων όπως διαθεσιμότητες, απολύσεις, ελέγχοι ΠΔ. Παυλόπουλου, Νέος Οργανισμός του ΥΠΠΟΑ και αποτέλεσαν το όχημα για την πλήρη αποδιάρθρωση και διάλυση του Υπουργείου, διευκολύνοντας τον τελικό στόχο που είναι η εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες. Με ευθύνη της ηγεσίας της ΠΕΥΦΑ ο κλάδος τωναρχαιοφυλάκων κατάντησε χωρίς ταυτότητα, χωρίς ρόλο, αποκομμένος, απομονωμένος, ξεκρέμαστος, ο τελευταίος τροχός της αμάξης».
  • Αναλυτικότερα, για το πλήρες κείμενο της Εκλογικής Διακήρυξης και τους υποψηφίους με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας ΑρχαιοφυλάκωνΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου