Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014


τετάρτη17/12:Πανελλαδικές δράσεις,στάση εργασίας για 
απολυμένους και δομές του δημοσίου

apoliseis-pano

Σειρά πανελλαδικών δράσεων για την υπεράσπιση των απολυμένων δημόσιων υπαλλήλων καθώς και των δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που συρρικνώθηκαν ή καταργήθηκαν διοργανώνει την Τετάρτη 127 Δεκεμβρίου η ΑΔΕΔΥ. Έτσι:
Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, στη μία το μεσημέρι, πραγματοποιεί συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με παράλληλη παναττική στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου, «για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή των συναδέλφων».
Η ΑΔΕΔΥ, με ανακοίνωσή της, καλεί τα νομαρχιακά της τμήματα ανά τη χώρα «αυτή την ημέρα να προγραμματίσουν συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, διαβήματα διαμαρτυρίας κλπ. για να αναδείξουν το κορυφαίο για το δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο θέμα των απολύσεων».
Στην περίπτωση αυτή, της πραγματοποίησης δράσεων στην περιφέρεια, «κηρύσσει, παράλληλα, στάση εργασίας για τους υπαλλήλους των νομών στους οποίους θα πραγματοποιηθούν δράσειςκατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους».
Η ΑΔΕΔΥ καλεί όλους και όλες στα συλλαλητήρια της Τετάρτης, για:
• Την αποτροπή των απολύσεων και την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένωνδημόσιωνυπαλλήλων. 
• Την κατάργηση του νόμου της διαθεσιμότητας
• Τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
• Την επαναλειτουργία όλων των δομών και υπηρεσιών που καταργήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου