Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ANAKOINΩΣΗ

Αναρτούμε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ που μοιράστηκε στις 24/7 κατά τη διάρκεια της ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΠΟ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης - συζήτησης - ενημέρωσης στο Αμφιθέατρο, είχαμε την ευκαιρία να τονίσουμε ότι το "ΠΟΡΙΣΜΑ" πρέπει να το κατανοήσουμε στην πολιτική του διάσταση και να αποφύγουμε τον εύκολο δρόμο του "αλληλοφαγώματος" και του κανιβαλισμού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε (και θα το κάνουμε) να αξιοποιήσουμε και κάθε άλλη δυνατότητα (π.χ. νομική συνδρομή) ώστε να αποτρέψουμε αρνητικές εξελίξεις (τόσο για τους "113" όσο και μελλοντικά για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους).



1 σχόλιο:

  1. To θέμα ειναι πολυ ζορι. Εσεις καλα τα λετε αλλα εδω ο καθενας κοιταζει να σωσει το τομαρι του. Κρίμα βέβαια αλλα οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα. Εδω η μαζι θα σωθουμε ή ολοι μαζι θα απολυθουμε. Αλλος για το ωράριο, αλλος γιατι θα βγει περισσευούμενος, αλλος γιατι αντιμίλησε και παει λέγοντας. Αυτοι θελουν απολύσεις. Το πως θα τις φτιαξουν δεν παιζει ρολο. Απολυσεις με καθε τροπο. Α! και να πω οτι τα ειπατε σωστα στο Αμφιθέατρο και ειπατε και αληθειες που πονάνε. Έτσι ειναι. Ετσι πρέπει να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή